Affiliate programma

Veel klanten komen terug voor een nieuwe fotoshoot, zodra de gezinssituatie is veranderd of als er zich een speciale gelegenheid
voordoet. Ook merk ik dat er vaak nieuwe klanten via bestaande klanten langskomen in mijn fotostudio of met mij op locatie afspreken voor een fotoshoot. Ik wil graag mijn dankbaarheid voor deze loyaliteit en aanbevelingen van mijn diensten tonen in de vorm van een affiliate programma met een spaarsysteem.

Wie mag gebruik maken van dit affiliate programma?

Alle klanten van Maike Smits Photography. Dus mensen en dieren die op de foto zijn gezet door mij. In mijn fotostudio, outdoor of op locatie. Deze foto’s kun je gebruiken om reclame te maken voor mijn diensten.

Word je door mij goedgekeurd als Photobassador (zo heten de modellen die deelnemen aan dit affiliate programma), dan ontvang je een persoonlijke kortingscode. Deze mag je zelf gebruiken en uitdelen aan vrienden, familieleden, buren, kennissen, collega’s, sportmaatjes, etc.

Ook ontvang je een afbeelding van het Maike Smits Photography logo, waarin jouw persoonlijke kortingscode staat vermeldt.

Hoe werkt het affiliate programma?

Als er een fotoshoot wordt geboekt en in het betaalproces gebruikt is gemaakt van jouw
persoonlijke kortingscode, dan ontvang jij 10% commissie op het verkoopbedrag. Deze
commissiebedragen mag je opsparen en op elk gewenst moment door mij laten uitkeren, in de vorm van 100% vergoeding van het gespaarde commissiebedrag als korting op
een fotoshoot voor jezelf of 50% van het bedrag ontvangen op jouw bankrekening (hiermee verlies je dus de helft van je opgebouwde commissie).  

Voorbeeld:

Karin boekt een Happy family fotoshoot voor haar gezin, bestaande uit 5 personen (vader, moeder Karin en drie kinderen). Ze gebruikt jouw kortingscode en ontvangt 10% korting. Hierdoor betaald ze €135,- i.p.v. de reguliere prijs van €150,-. Jij hebt met het gebruik van jouw kortingscode op deze bestelling €13,50 commissie verdiend. Een WIN-WIN situatie voor jou en de nieuwe klant!!

Jij mag de verdiende commissie sparen of laten uitkeren. Sparen wil zeggen dat je toekomstige commissies er bij wil laten optellen. Uitkeren kan op twee manieren:

 1. 100% verrekenen in de vorm van korting op een fotoshoot voor jezelf. Je boekt een fotoshoot bij mij en ontvangt de volledige €13,50 aan ontvangen commissie als korting op de fotoshoot. Wanneer je commissie korting toepast, kun je niet ook jouw persoonlijke code van 10% korting laten toepassen!

2. Je ontvangt €6,75 op jouw rekeningnummer omdat je de commissie financieel wenst
te ontvangen (deze keuze betekend -50% van het verdiende commissiebedrag).

Het is dus altijd interessanter om de beloningspunten in te zetten voor het
boeken van een fotoshoot bij Maike Smits Photography.

Voorwaarden

Deelname aan het affiliate programma is gratis en vrijblijvend. Het kost jou alleen tijd (geen geld) om Photobassador te zijn. Als Photobassador is het de bedoeling dat je actief reclame maakt voor Maike Smits Photography. Vind je het lastig om hiermee te starten of op gang te blijven? Ik help je graag op weg!


Op WhatsApp en Instagram heb ik een Photobassadors groep chat geopend. De WhatsApp groep chat is verplicht om aan deel te nemen. Wil je dit niet, dan kun je niet deelnemen aan het affiliate programma van Maike Smits Photography. Ik deel in de WhatsApp groep chat media en documentatie. Ook kun je deze groep chat gebruiken om vragen te stellen aan mij of de andere Photobassadors. Samen bereiken we veel meer dan alleen, dus laten we elkaar inspireren en helpen.

Valt het mij op dat er al tenminste drie maanden geen activiteit wordt geïnitieerd vanuit jou, dan ga ik met je in gesprek of het nog wel wenselijk is om Photobassador te blijven.

Verdiende commissies die je wenst op te sparen blijven 2 jaar geldig. Heb je op 14 januari 2024 een commissie verdiend, dan blijft het bedrag dat je verdiend hebt geldig om uit te laten keren (op welke van de twee manieren jij wilt) t/m 13 januari 2026. Je bent zelf verantwoordelijk om deze deadline in de gaten te houden.

Hoe kun je jezelf aanmelden voor het affiliate programma?

Door het aanmeldformulier hieronder in te vullen, waarin je deze vragen beantwoord:

1. Vertel waarom je interesse hebt om Photobassador te worden.

2. Vertel via welke kanalen je Maike Smits Photography wilt gaan promoten.

Aanmeldformulier affiliate programma